Ryd pænt op efter dig (når du sletter produkter)

Ind imellem rydder man op i webshoppen og sletter produkter. Og hvad så? Skal der bare returneres en 404 eller 410 side? Næh nej… ikke hos os. Når du sletter et produkt får du nu mulighed for at sende brugeren videre til enten

  • et andet produkt
  • en kategori
  • en landingsside

Naturligvis med koden 301, så du bibeholder evt. linkjuice du måtte have oparbejdet derude. Her har vi kreeret et eksempel, der er meget apropos disse dage

Redirect slettede produkter

Simpelt: Ja

Nifty: Ja

Standard i branchen: Ingenlunde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>